Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Sponsorlu Bağlantılar

Beyran içindekiler 1 kg. kemikli gerdan 300 gr. pirinç 100 gr. yaprak biber 100 gr. tuz 50 gr. karabiber 10 diş sarımsak 100 gr. iç

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Beyran tarifi yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Beyran

    içindekiler

    1 kg. kemikli gerdan
    300 gr. pirinç
    100 gr. yaprak biber
    100 gr. tuz
    50 gr. karabiber
    10 diş sarımsak
    100 gr. iç yağı

    hazırlanışı

    Bir tencerede et suyla yüksek ateşte kaynara çıkıncaya kadar kaynatın
    Bu arda etin kefini alın.
    Kaynara çıkan etin ateşini kısın ve haşlanıncaya kadar kaynatmaya devam edin
    Bir başka tencerede 300 gr. pirinç haşlayın,
    15 dk. sonra haşlanmış pirinçleri 5 porsiyon olacak şekilde tabaklara koyun
    Pirinç üzerine 200 gr. et, et suyu, sarımsak, yaprak biber, tuz, karabiber koyun ve limon sıkın
    Kaynayıncaya kadar ısıtın ve servise sunun
    Afiyet olsun


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Simit Yapılışı Tarifi
  3. Köy Bohçası Tarifi Yapılışı
  4. pasta tarifi antep fıstıklı un kurabiyesi yapılır tarifi yapılışı
  5. Pişi tarifi tarifi yapılışı
  6. Lahmacun Tarifi Yapılışı
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri akrostiş